fbpx
 

Perron 22

Perron 22

Noem ons een lunchroom, restaurant of bar, maar wij zijn vooral dé ontmoetingsplek in Enschede. We zijn gevestigd in een historisch pand op het Stationsplein en zijn daarmee de toegangspoort tot de binnenstad van Enschede. Je kunt in de ochtend even bij ons naar binnenlopen voor een kopje koffie of in de avond groots genieten aan onze biertaptafels. Met meer dan 350 (!) zitplaatsen (740m2) verspreid over twee verdiepingen en een dakterras hebben we daar voldoende ruimte voor.

Gelegen naast een parkeergarage, busstation én treinstation zijn we met recht een A1-locatie te noemen. Het pand is onderverdeeld in vier secties van in totaal 740m2 met ieder een unieke uitstraling: de koffiebar, bar-restaurant benedenverdieping, bar-groepsaccommodatie bovenverdieping én het dakterras. In de zomer komt daar nog een vijfde sectie bij: het terras op het Stationsplein met 120 zitplaatsen.

 

Het beginstation
Je komt binnen aan de voorzijde van onze prachtige locatie op het Stationsplein. Deze is ingericht als een koffiebar met voldoende lichtinval en knusse zitjes. We serveren hier aan het begin van de dag ons ontbijt en onze lunch, met eigen gebakken brood! Ben je onderweg? Dan stap je binnen enkele minuten weer naar buiten met onze grab-and-go selectie. Of je nu zin hebt in een vers croissantje of een verse sap.

 

Het eindstation
Bier en borrelplanken. Daar komt het op neer als je ervoor kiest om je avond bij Perron 22 door te brengen: toegankelijk, snel en niet te moeilijk. Onder de noemer casual dining ga je zitten en geniet je samen van onze street- en barfood met een glas in je hand. Kom je met een groep? Dan ga je zitten aan een van de biertaptafels waar je per liter bier afrekent of maak je gebruik van een privéruimte. Wij zijn de plek in Enschede waar je jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, kampioenschap, teamuitje en bedrijfsfeestje gaat vieren.

Perron 22  – Travelers Gathering Place
Stationsplein 1, Enschede
www.perron22.nl