fbpx

LOT&DAAN

Het grootste voordeel van eten bij LOT&DAAN? ‘Het is zó lekker!’ Bijkomend voordeel: Geen standaard gerechten, wel fantastisch eten zonder dat je geweten opspeelt. Dus stop met nadenken, want dat hebben Lot en Daan al gedaan. Neem wat bovenaan de kaart staat wanneer je laptop prioriteit heeft. Of neem de tijd en kies een uitgebreid gerecht met de minste suikers en de meeste vitamines.

 

Bij LOT&DAAN kun je terecht voor jouw ontbijt, lunch en easy-diner. Wil je ontbijten om 17:00? Wij bepalen niet wanneer je wakker wordt. Lunchen tijdens onze vrijdagmiddagborrel? Geen probleem. Laat je bestelling thuisbezorgen of kies een plek in de zaak die past bij je gevoel op dat moment: onderuitgezakt genieten in onze huiskamer of een zakelijke lunch aan de langgerekte tafels met vrij uitzicht over het Gelderseplein.

 

Wij delen onze visie op gezond eten graag met jou: ‘Niet te moeilijk, wel eerlijk. Aan onze gekke groenten en rare nootjes geen onnodige toevoegingen. We maken het zelf en kopen het in bij lokale leveranciers’. Gezond genoeg? Dat mag jij bepalen. Een verantwoorde keuze is het zeker. Lot van de sapjes, bietjes en beats en Daan van spelt, vrije uitloop en vrij(e)- middagborrels.

 

Dus, kies jij voor een fruitsap met een tikkeltje groen? Of de niet-zo-saaie salade die zelfs de mannenmaag vult? Sluit af met een goed stuk taart, waarvan je er zelfs twee mag deze keer. Bij LOT&DAAN geven wij je de basis. Jij bepaalt de toevoeging. Wil je er nog even over nadenken? Dat kun je prima doen op een van onze schommels.

 

De quotes? Die zijn bedacht door Lot of Daan. De gerechten, het interieur en de foto’s aan de wand. Die ook. En de schommels? Idee van Lot.

 

LOT&DAAN – Happy food
Gelderseplein 24, Rotterdam
www.lotdaan.nl

Bekijk onze andere concepten