fbpx

Voor potentiële medewerkers

Super leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken (en salaris te ontvangen in bitcoin)! We kunnen je hulp goed gebruiken! Domino’s is door het hele land op zoek naar personeel, kijk maar eens op dominosjobs.nl

 

Het aantal vestigingen dat op dit moment salarisbetaling in bitcoin aanbiedt is op dit moment nog beperkt tot onderstaande lijst. Maar we zijn al met verschillende andere Domino’s ondernemers in gesprek en we zullen deze lijst de komende tijd bijhouden. Hopelijk staat jouw woonplaats er binnenkort ook bij! Huidige deelnemende vestigingen zijn:


– Amersfoort
– Enschede
– Hilversum
– Nieuwegein
– Utrecht
– Zwolle
– Barendrecht
– Hendrik Ido Ambacht
– Vlaardingen
– Zwijndrecht

 

Mocht je bij een Domino’s vestiging werken in een andere stad, of bij een ander horecabedrijf en ook salaris willen ontvangen in bitcoin, stuur dan vooral jouw leidinggevende eens naar onze site en/of vul ons formulier in. Bij voldoende verzoeken nemen we contact op met jouw werkgever om te onderzoeken of we hier iets in kunnen betekenen.

Kom je bij ons werken? Dan is deze informatie over het bitcoin-salaris relevant voor jou!

Salaris in bitcoin

Wij zijn Immensus. Franchisenemer van 16 Domino’s vestigingen en daarnaast eigenaar van verschillende horecaconcepten. 

 

Ook bieden we backoffice diensten aan, waaronder salarisadministratie aan de eigen ondernemingen en aan andere Domino’s- en horecaondernemers. Op deze pagina’s vertellen we je meer over de mogelijkheden voor een bitcoin-salaris!